Atlaskotan Gislaved och Borås har 10-års jubileum

 20% rabatt på Atlasbehandling nybesök under mars-april 2021. 10 års jubileum

 I år har Heidi Johansson jobbat som egenföretagare och som atlasterapeut inom friskvård & hälsa i 10 år.

 

Heidi JohanssonDet här är hennes historia:

”Jag vill gärna dela med mig av min ”resa” 2001 råkade jag ut för en whiplashskada som ledde till att jag fick stora problem med min nacke och hela kroppen påverkades negativt, hade mycket smärta och var begränsad i rörlighet bla. Jag slutade aldrig att kämpa för att jag skulle bli bättre i min kropp, provade allt sjukvården erbjöd i 2 års tid därefter när de inte hade mer att erbjuda, provade jag alternativa behandlingsmetoder som hjälpte ett litet tag därefter kom smärtan tillbaka, åkte till USA  2003 och opererades i nacken (triggerpunktskirurgi) blev 50% bättre men hade fortfarande stora problem 9 år efter min olycka 2010 ändrades mitt liv. Jag fick livet tillbaka efter en behandling av Atlaskotan, behandlingsmetoden heter Atlaskotan (Atlantotec). Jag blev så euforisk efter behandlingen, kände att tänk om jag kunde hjälpa andra att få tillbaka sina liv också? Jag kontaktade utbildningsansvarig och det visade sig att de skulle utbilda mer personal och öppna fler kliniker, året efter öppnade jag upp min klinik i Gnosjö. Jag är så glad och tacksam att jag vågade lyssna på mitt  och öppna upp kliniken, jag känner stor tacksamhet för alla fina människor som kommit på behandling all kunskap jag har fått under alla år genom att ha ett öppet sinne.”

  Senare flyttade hon sin klinik till Gislaved samt öppnade ytterligare en i Borås där Mahri Sörman började jobba med henne. Ett bra team som hjälpt många. 

Heidi och Mahri atlaskotan Borås

 

 Läs mer on Atlasbehandlingen här.

 Boka en atlasbehandling nybesök i Gislaved eller Borås skriv koden 10 ÅR, så får du 20% rabatt.

 Välkomna!

Handla näringstillskott på Atlaskotans webshop

Atlaskotans webshopBesök vår webshop där du finner utvalda näringstillskott av bästa kvalitet. De tillskott vi valt ut är sådan som vi ofta rekommenderar till våra kunder efter en behandling.

För att stärka kroppen och förbättra dess förmåga till självläkning är det ofta bra att komplettera med ett bra multivitamin

För att få musklerna att slappna av bättre så kan det vara bra att inta magnesium som ger en bättre muskelfunktion

Sedan har vi valt ut flera olika tillskott som anses vara bra för att minska inflammation samt anses ha effekt vid artros. 

Besök vår webshop för att handla.

Ge bort ett presentkort!

Besvär i huvud, nacke eller rygg

Någon du känner som ofta ser ut så här? Passa på att hjälpa när han eller hon fyller år eller annat bra tillfälle.

Vad kan vara bättre att ge bort än ett presentkort på en behandling. En behandling som förhoppningsvis kan leda till mindre värk och bättre hälsa :-)

Det kan vara på hela beloppet för en Atlasbehandling inkl 2 gånger, en Extra Atlasbehandling om de redan har varit hos oss och nått har hänt igen eller för en Djupverkande vibrationsmassage. Eller valfritt belopp som kan användas för någon av dessa behandlingar.

Beställ presentkort här >>

Vi skickar ett presentkort tillsammans med en faktura på posten. Kortet är giltigt fr.o.m. att fakturan betalats.

 presentkortpresentkort-med-hjärta  

BOKA DIREKT!Nyhetsbrev

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa ATLANTOtec® metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Jag vill bli kontaktad

Hur många hjul har en bil

Vi samarbetar med