Djupverkande vibrationsmassage

Det finns möjlighet att boka Friskvårdsmassage med den specialutvecklade AtlantoVib-utrustningen, vilken ger en unik djupverkande vibrationsmassage av muskulaturen i rygg och nacke. 

Behandlingen inleds med kort uppvärmning av musklerna med hjälp av infravärme. Därpå följer massage som kontinuerligt arbetar med olika frekvenscykler, och använder den optimala resonansfrekvensen, för att få maximal avslappning av de berörda musklerna.

För mer ingående detaljer om AtlantoVib-tekniken

  • Denna massage passar bra för personal och yrkesarbetande som har enformiga, ansträngande och/eller belastande kroppsställningar i sitt arbete, för att förebygga arbetsskador och spänningar samt förhindra besvär.
  • Den passar även bra för dig som redan gjort en Atlasbehandling men känner att du vill ha hjälp att ytterligare få musklerna på specifika ställen att slappna av samt för att stödja och balansera kroppen ytterligare.

Tid: ca 45-60 minuter

Pris: 895 kr

Vilka områden behandlas?

Behandlingen anpassas efter dina behov. Områden som kan behandlas är nacke, bröstrygg, ländrygg och höft/sacrum/säte. Även käk/tuggmuskler eller "den sneda halsmuskeln" - sternocleidomastoideus är områden som vi utför behandling mot.

Djupa ryggmuskler, nacke

Djupa ryggmuskler, nacke

Punkter höft säte sacrum

Punkter höft säte sacrum

Punkter käkar

Punkter käkar

Gör dig själv en tjänst och boka en - djupverkande vibrationsmassage med AtlantoVib