Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan. Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

Använd rätt kudde när du sover

Använd rätt kudde när du soverAtt ge råd om kudde är inte helt lätt. Vad som passar dig kanske inte passar alla andra. Man måste ofta pröva sig fram. En bra kudde ska ju vara både bekväm och ergonomiskt riktig. 

Det optimala är att nacken och ryggen befinner sig i linje med varandra. Kudden ska därför ge stöd på rätt ställen. 

Om du sover på sidan så bör din kudde ge stöd även i området mellan huvudet och axeln. 

Ligger du på rygg och sover så ska kudden ge stöd så att inte huvudet lutar för mycket bakåt eller trycker upp och fram huvudet.

Numera kan man köpa kuddar anpassade efter om man ligger på sidan eller på rygg.  (En profilkudde som på bilden är inget måste, men kan vara bra för vissa).

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny