Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan. Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

Vilken bäddmadrass bör man ha?

Vad som är rätt madrass för just dig beror på flera saker. Sover du på sidan eller på rygg? Vad har du för kroppsform? Är du bredare mellan axlar och höft eller är det ungefär samma avstånd? Även din vikt och längd påverkar valet av madrass.

Det optimala är att ryggraden är rak genom hela kroppen när du ligger. Axlar, och höfter ska alltså tryckas ned tillräckligt långt samtidigt som bröstkorg, midja och ben ska ha tillräckligt stöd så att du får en horisontellt rak linje genom nacke, rygg och ben.

Välj rätt bäddmadrass

Madrassen ska därför vara tillräckligt mjuk för att axlar och höfter ska sjunka ner och tillräckligt hård för att ge rätt stöd. Vissa madrasser har olika bärighet i olika zoner för att passa optimalt. Men eftersom vi är olika långa så påverkar även detta vilken madrass som passar för dig.

 

Om möjligt så provligg på madrassen innan du köper den.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny