Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan.

Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

MSM kan minska smärta och inflammation

MSMÄven om en atlasbehandling kan göra underverk för många så kan man ibland behöva hjälpa kroppen med vissa kosttillskott. MSM är ett tillskott som hjälpt många av våra kunder.

MSM (MetylSulfonylMetan) är ett kroppseget organiskt svavel med mycket intressanta egenskaper. MSM finns i varje cell i kroppen och är fullständigt ogiftigt. Det har anti-inflammatoriska och smärtlindrande egenskaper. Det är även bra för hår, hud och naglar. Svavel är viktigt för att kroppen skall kunna avgiftas. Överflödigt svavel utsöndras ur kroppen inom ett dygn och det finns inga biverkningar.  Dock kan man i början av en kur känna av den avgiftning som sker. 

Vi rekommenderar OptiMSM från Bergstrom lab som är destillerat istället för kristalliserat vilket innebär mindre och renare partiklar. Pulvret löses upp i vätska.

Det kan köpas på Vitaminer.nu

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny