Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan. Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

Magnesium kan få dig mer avslappnad

Efter en atlasbehandling kan det vara bra att hjälpa kroppen med ett tillskott av magnesium. Magnesium  gör att musklerna slappnar av samt är även bra för nervsystemet.Supermag

Magnesiumbrist är mycket vanligt. Symtom på magnesiumbrist är spända muskler, spasmer, kramper, sömnsvårigheter eller huvudvärk. 

Magnesium behövs även för optimalt intag av kalcium. Faktorn kalcium/magnesium bör vara ca 2:1. Dessvärre är faktorn ofta 5:1 till 15:1 hos de flesta. En orsak kan vara stress eller kost (kaffe, socker, salt diet, alkohol, tobak, mycket kolhydrater, hög kalciumdiet).

Vi rekommenderar SuperMAG, en snabblöslig och lättupptaglig magnesiumdryck bestående av tre olika sorter av magnesium. Den kan köpas på denna länk >>

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny