Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan. Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

Gör stretching till en daglig rutin - med hjälp av Stora Stretchingboken

Stretching borde tillhöra det dagliga underhållet av kroppen. Inte minst om man har ett stillasittande jobb eller plågas av molande muskelvärk. I Stora Stretchingboken finns 40 kompletta övningsbeskrivningar för hela kroppen med anatomiska illustrationer.

Författaren Kristian Berg skriver:

"Är det verkligen nödvändigt att stretcha? Måste jag det?

Svaret är varken ja eller nej. Måste? Tja, måste man borsta tänderna? Nej, egentligen inte, med de flesta inser ju vad konsekvenserna blir av att inte göra det. Tyvärr ser vi inte konsekvenserna av att inte stretcha och sköta kroppen förrän de gör sig påminda i form av värk på alla möjliga ställen.

Så behöver vi stretcha? Svaret är att jag tror att stretching och motion tillhör vårt dagliga underhåll av kroppen - precis som tandborstning".

Boken finns att köpa på flera av Atlaskotans kliniker samt hos många bokhandlare.
Författare: Kristian Berg, ISBN 9789173630139

 

Läs även:

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny