Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan. Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

7 Tips hur du kommer igång att träna

Många säger sig vilja komma igång att träna. Här kommer några tips om vad man kan tänka på.

 1. Komma igån med träningBestäm syftet med din träning. 
  Är det att gå ner i vikt, få bättre kondition, bli starkare, snyggare, eller bara må bättre? Syftet påverkar vad och hur du ska träna.
 2. Sätt inte för höga krav i början. 
  Börja med några träningstillfällen i veckan på låg svårighetsgrad. Det är bättre att börja träna 15-20 minuter, två till tre gånger i veckan för att skapa en rutin. Sedan kan man utöka träningen vart efter man blir starkare.
 3. Ska du träna hemma eller på gym?
  Ibland kan det vara svårt att få tid till att träna på gym. Men det finns väldigt mycket som man kan göra hemma. Sedan kan man kanske komplettera med att träna gruppträning på gymmet eller att simma i badhuset då och då. Vissa tycker istället att det är svårt att träna hemma och föredrar att träna på gym. Besök i så fall gärna flera olika gym för att kolla vilket gym verkar passa dig bäst.
 4. Träna det du tycker är roligt. 
  Att träna något som är tråkigt håller aldrig i längden. Men ge inte upp för tidigt om det är tufft i början. När man blir starkare så blir det oftast roligare.
 5. Pröva gärna gruppträning. 
  På de flesta gym finns bra gruppträningspass. Man kan ofta prova olika klasser.
 6. Boka tid med instruktör/Personlig tränare. 
  Om du börjar på gym så kan man oftast boka tid med en instruktör som kan hjälpa dig att hitta rätt övningar för dina mål.
 7. Träna med en kompis. 
  När man är flera så är det svårare att hoppa över träningen.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny