Hjälp kroppen med ett bra multivitamin

Det finns mängder av forskning som visar att vitaminer, mineraler och kosttillskott bidrar till bättre hälsa. Förutom intag av enskilda näringsämnen är intag av ett multivitamin-mineraltillskott av bra kvalitet en bra hälsogrund och bas att bygga på.

En av huvudorsakerna till varför vi behöver inta näringstillskott är att marken och maten för det mesta innehåller mindre näring och mera gifter och tillsatser än för 50 år sedan, följden blir att vi får mindre näring i oss av den mat vi äter idag. De flesta äter dessutom mycket snabbmat och för lite näringsriktig mat för att vi ska ha en chans att få i oss tillräckligt med näring.

Vi rekommenderar Mega Vital Kapslar, Mega Vital Advanced (flytande)  eller Må Bättre Mutivitamin (tablett). Dessa är väl balanserade multivitamin som kan stärka kroppens självläkningsförmåga och ge bättre energiMåBättre multivitamin

 

Hälsotips

BOKA DIREKT!Vi behandlar med:

DJUPVERKANDE
VIBRATIONSMASSAGE

Läs mer

Nyhetsbrev

Ring för info & bokning!

010 330 00 88

Atlaskotan firar 10 årsjubileum

DELBETALNING

Vill du dela upp din betalning?

Läs mer

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa ATLANTOtec® metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Vi samarbetar med