Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan.

Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

Marcus Sundh

Marcus Sundh

"Nu kan jag fortsätta som kartläsare i rallysporten. Jag rekommenderar detta starkt."

Marcus Sundh, 21 år
Rallykartläsare/Codriver

 

Hur upplevde du behandlingen?

Jag kände en nyfikenhet och när jag kom till Gnosjös klinik blev jag så lugn och trygg. "Det här kommer de att fixa", tänkte jag. Det var en “annorlunda” känsla med massagen men inte obehagligt. Skönt-ont på något sätt, det kändes som att “allt lades på plats”.

Skulle du rekommendera andra att göra behandlingen?

Nästan varje vecka på mina resor genom Sverige och i världen får jag höra från folk att de har problem med nacke eller rygg, antingen från en gammal skada eller bara värk. I den sport jag utövar är risken stor att man kan skadas vid en avåkning i rallyskogen och då är det viktigt att man tar skadorna på allvar, precis som jag gjorde efter mina "krascher" med olika förare. Jag rekommenderar den här behandlingen starkt till andra och blir frustrerad att inte fler har upptäckt att det finns en lösning på ett sånt här vanligt mänskligt problem. Det borde sitta i allas "ryggrad" att det finns kunskap, innovation och hjälp.

Tack Heidie och Atlaskotan i Gnosjö för ett fantastiskt jobb! Jag har verkligen fått en nystart.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny