Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan.

Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

Ewa Lundin

" Inga smärtor, inget ont i magen. Jag mår bara toppen"

Ewa Lundin, 58 år

Jobbar inom vården.

Se film med Ewa

 

 

För 16 år var Ewa med om en trafikolycka och ådrog sig en whiplashskada. Efter detta fick hon nackbesvär med kronisk smärta och huvudvärk. Även magbesvär, trötthet och nedstämdhet. Hon prövade allt, men inget hjälpte. Sedan läste hon om Atlaskotan, men det tog ett år att våga ta kontakt. I december 2013 gjorde hon en behandling med ATLANTOtec-metoden och nu i februari så har hon inte ont längre.,

"Jag fattar inte, det är som om jag fått ett nytt liv. Jag är glad och positiv, inga smärtor, inget ont i magen. Jag mår bara toppen. Så jag kan varmt rekommendera till alla att gå och testa". 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny