Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan.

Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

Roger Strömberg

"Det är nått helt otroligt vad som hänt mig"

Roger Strömberg

 

 

Redan i början av 1970-talet råkade Roger Strömberg ut för en svår olycka där han slog av både käkbenet och bröt armen på flera ställen. Efter detta fick han många och långvariga besvär med bland annat nacke, rygg, mage, migrän och yrsel. 2010 gjorde Roger en behandling med ATLANTOtec-metoden som enligt han själv förändrade hans liv.

Se filmen där Roger berättar om sin upplevelse.

"Jag har haft problem som heter duga i många herrans år.

Nackledens funktionsstörningar rättades till på mig, vilket också gjorde att kroppen började räta ut sig.

Sen hände det saker ska ni veta. Det var massor med besvär som började avklinga och idag är allt jag har kvar en lätt kittling i ryggraden. Till och med min skolios börjar gå tillbaka. Ryggraden håller på och rätar ut sig.

Jag tycker att alla skulle prova som har varit med om någon olycka eller bara har märkliga besvär: kontrollera nackleden hos Atlaskotan. Gör det, det är grejer, jag lovar!"

- Säger Roger Strömberg i filmen

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny