Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan.

Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

Om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling av muskulaturen i rygg och nacke, baserad på den innovativa och beprövade Atlantomed-metoden.

Den första Atlantomed-kliniken i Sverige öppnades i april 2008, i Kungens Kurva. Idag finns certifierade Atlantomed-kliniker rikstäckande från norr till söder. Sedan starten 2008 har våra mottagningar behandlat över 27.000 personer i Sverige. 

Metoden har även utbildade terapeuter i Schweiz, Tyskland, Österrike, Italien, Slovenien, Spanien och Australien där över 200.000 personer behandlats.

Atlaskotan och Atlantomed-metoden har blivit uppmärksammade både i tidningar, radio och TV-program. 

Atlaskotan

Atlaskotan

Våra terapeuter

Våra terapeuter är erfarna kroppsterapeuter med specialiserad vidareutbildning till Certifierade Atlasterapeuter och de flesta arbetar även med bland annat klassisk svensk massage.

De har även utbildning i anatomi, fysiologi samt basmedicin. Men den viktigaste egenskapen hos våra terapeuter är dock medkänsla samt engagemang för att hjälpa andra att må bättre. 

Tveka inte att höra av dig till någon av våra mottagningar ifall du vill veta mer.

Våra terapeuter

Våra terapeuter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny