Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan.

Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

Jobba med oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på Atlantomed-metoden som utvecklats av det Schweiziska företaget Atlantomed. Atlantotec Nordic AB, med huvudkontor i Stockholm, driver via ett licensavtal verksamheten i Sverige. Atlaskotan/Atlantomed-kliniker finns sedan rikstäckande från norr till söder.

 

Vill du arbeta som Atlasterapeut med Atlantomed-metoden?

För dig som vill arbeta som atlasterapeut med Atlantomed-metoden finns två möjligheter.

  • Det första är att arbeta som medarbetare på någon av våra klinker.  
  • Det andra är att starta egen klinik genom att bli licenstagare.

Om du är intresserad att bli medarbetare på någon av Atlaskotans kliniker kan du antingen söka en ledig tjänst eller göra en allmän intresseanmälan.

Här kan du läsa mer om att bli licenstagare >> 

Krav på våra Atlasterapeuter

För att utbildas till Atlasterapeut vill vi att du har kunskaper inom anatomi, fysiologi och basmedicin. Lämplig bakgrund är certifierad massör/massageterapeut eller annan likvärdig kroppsterapeutisk utbildning. 

Kontakta oss

Vid frågor kontakta Gert Eriksson, VD och utbildningsansvarig, på 070-141 86 12 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny